Webshop

Sælg online med en indbydende webshop

Få en brugervenlig og smart webshop

Din løsning indeholder bl.a.:

Pris for løsningen

Årlig hosting og support 3.999,-

17.995,-

Tiltræk kunder med en brugervenlig webshop

Når du får lavet en webshop hos os, sørger vi for at gøre den nem og overskuelig for de besøgende. Vi gør f.eks. købsprocessen lettere ved at minimere antallet af trin fra “Læg i kurv” til “Betal”. Udover at optimere købsflowet sikrer vi også, at hastigheden på din webshop er optimal, så de besøgende ikke springer fra undervejs. Dertil sørger vi for, at troværdigheden er i top ved at få vigtige informationer til at fremgå tydeligt.

Vi analyserer os til resultater

Ved hjælp af Google Analytics kan vi finde frem til vigtige indsigter i, hvad der virker, og hvor der skal ændres dele af siden. Ved at bruge analyseværktøjet finder vi blandt andet frem til, hvor på siden dine potentielle kunder falder fra. Dette giver dig et værdifuldt billede af, hvad du med fordel kan tilpasse i forretningen. Hermed får I et praj om, hvad der skal optimeres, før I vil opleve en højere konvertingsrate.

Mulighederne er utallige

Hos Jysk Online Medie er vi eksperter i at skabe online-tilstedeværelser. Vores store erfaring på området gør, at vi kan bygge din webshop op, præcis som du vil have den. Vi bruger det brugervenlige system WooCommerce til at opsætte webshops, da det giver mulighed for utallige udvidelser. Hvis du har specielle krav eller forslag til webshoppen, står vi altid klar til at imødekomme dem – kun fantasien sætter grænser!

Løsningen indeholder

WooCommerce

Webshoppen opsættes i WooCommerce . Brugervenligheden er i top, og dine kunder vil elske at handle på din WooCommerce webshop.

Brugervenligt design

Designet og brugervenligheden på din webshop er en meget vigtig faktor når dine besøgende skal til at handle på din webshop.

Vi har mange års erfaring

Vi har hjulpet mange webshops med at få success. Vi står klar som sparringspartner hvad enten du er nystartet, eller har været i gang i noget tid.

Kortbetaling

Vi opsætter kortbetaling på din webshop så du kan tage imod VISA/Dankort/Mastercard/MobilePay. Der er også mulighed for Viabill og Klarna.

Fragtopsætning

Hvad enten du bruger GLS, Postnord, DAO eller fragtmænd så sikrer vi os at vi får opsat den rigtige fragtløsning på din webshop.

Fri support

Er du bekymret for at skulle i gang med et nyt shopsystem? Bare rolig! Vi sidder klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål.

SSL-certifikat

Sikkerheden skal være i top! Derfor sikrer vi din webshop med et SSL-certifikat så dine kunder kan handle trygt på din shop.

Mail inkluderet

Op til 5 mailkonti med ubegrænset plads og SPAM-filter er inkluderet i aftalen. Vi flytter også din mail over fra anden udbyder.

Hosting med backup

Shoppen hostes på professionelle servere med daglig backup. Serverne er placeret i Danmark og er GDPR-compliant.

Er du interesseret i tilbuddet?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på en snak.