Digital markedsføring

Vi ved at din virksomhed ikke passer ned i en kasse!

Kombineret markedsføringsindsats

For at kunne få et maksimalt udbytte af din online markedsføring, skal du benytte dig af en kombineret online markedsføringsstrategi. Ved at kombinere betalt og organisk markedsføring er du sikret et godt fundament for at tiltrække kunder til din forretning. I samarbejde med dig finder vi frem til den strategi, der er mest optimal til din virksomheds situation. Strategien for din online markedsføring omfatter blandt andet en fastlæggelse af dit klik-budget. Vi sørger for, at markedsføringen kommer til at gå op i en højere enhed ved at integrere de forskellige strategiske elementer. Dette omfatter blandt andet Google Ads, søgemaskineoptimering og annoncering på Facebook.

Kan jeg nøjes med én kanal?

Hos Jysk Online Medie anbefaler vi, at du spreder din markedsføring ud på flere kanaler. Hvorfor det? Ganske enkelt fordi du på den måde finder ud af, at der måske er andre kanaler, der fungerer bedre for dig. Nogle virksomheder har gode resultater med Google Ads, hvorimod andre måske har bedre resultater med Facebook Ads. Det kan være svært at vide, hvorvidt den ene kanal fungerer bedre end den anden, hvis man ikke forsøger sig med en kombineret strategi.

Samspillet øger din brandværdi

Vi anbefaler, at du spreder din virksomheds tilstedeværelse ud på flere kanaler. Det giver dig mulighed for at kunne måle, hvilke kanaler der fungerer bedst til din virksomhed. Hvis ikke du forsøger dig med en kombineret strategi, kan det være svært at vide, hvilke kanaler der passer til jer. Dertil er samspillet mellem de forskellige kanaler også med til at øge virksomhedens brandværdi. Chancen for salg bliver også større i takt med, at jeres online tilstedeværelse øges, da potentielle kunder i højere grad bliver mindet om jeres brand.

Vi hjælper dig med at blive fundet på nøjagtigt det, dine kunder søger på. Når du annoncerer din virksomhed på Google, kan du være sikker på at ramme dine kunder, når de søger efter dine produkter og ydelser.

Vores fokus ligger bl.a. at skabe en så høj CTR (Click-Through-Rate) som muligt – altså at folk rent faktisk klikker på dine annoncer. Vi er eksperter i at skabe det optimale sammenspil mellem dine fokussøgeord og udarbejdelse af stærke annoncetekster.

Annoncering på Facebook er genialt til at øge kendskabet til dit brand. I forhold til andre former for annoncering er det desuden et billigt alternativ.

Vi laver en skræddersyet Facebook-løsning til dig, som indeholder både månedlig strategiplan og rapportering, løbende oprettelse og optimering af annoncer, import af dit produktfeed (til webshops) samt retargeting og custom audiences.

Kom i toppen af Googles organiske søgeresultater med dine søgeord. Med en effektiv SEO-indsats på din webshop og hjemmeside får du endnu mere ud af dine annoncekroner. Vi hjælper dig med både indholdsoptimering og teknisk SEO.

Det betyder, at vi finder frem til de relevante søgeord, der kan sende kunder til din virksomhed samt optimerer din hjemmeside rent teknisk.

Mailchimp er den mest brugte platform til at oprette e-mailkampagner. Det gode ved e-mailmarkedsføring er, at det er en billig måde at nå dine kunder på, som kan give et stort afkast.

Hos Jysk Online Medie hjælper vi dig bl.a. med at få skabt en mailliste over potentielle kunder og få opsat automatiserede mailflows, nyhedsbreve og spændende indhold. E-mailmarkedsføring er et stærkt værktøj til at nå dine leads og gøre dem til potentielle kunder.

Er du interesseret i tilbuddet?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på en snak.