Om os

Web- og marketingbureau

Et helstøbt webbureau

Hos Jysk Online Medie fokuserer vi på at hjælpe vores kunder med at nå deres målgruppe gennem online markedsføring. Hermed sætter vi vores energi ind på at sørge for, at du får et effektivt udbytte af din investering hos os. Vi er en mindre konsulentvirksomhed bosat i hjertet af naturskønne Silkeborg med kort afstand til tog- og busstation. Selvom dette er vores hjem, er vi lige så ofte ude af huset for at besøge vores kunder på deres hjemmebane, for at rådgive dem om deres online tilstedeværelse.

Faste synlige priser 

Ligegyldigt hvilken type opgave det drejer sig om, går vi altid ind for faste priser. Dette gør vi for at skabe tryghed hos vores kunder, så de ved, hvad de siger ja til. Dertil sørger vi også for at have synlige priser, så der ikke opstår tvivl om, hvad de forskellige produkter koster i oprettelse og/eller løbende udgifter. I tilfælde af, at der sker ændringer i priserne, oplyser vi altid kunderne om det på forhånd, så der ikke opstår uventede overraskelser. Hos Jysk Online Medie er du altid sikret ærlig rådgivning med fuld gennemsigtighed.

Mange års erfaring

Gennem tiden har vi hjulpet mere end 500 virksomheder med deres online markedsføring. Vi har rådgivet et utal af forskellige typer virksomheder – så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din! Vores store erfaring i branchen gør, at du som kunde er sikret professionel og opdateret rådgivning. Ligegyldigt om du har brug for en hånd til en ny hjemmeside, webshop, SoMe opslag eller søgemaskineoptimering, står vi klar til at levere individuel rådgivning. Gør som mange andre og få et uforpligtende konsulentbesøg, så du kan høre om, hvad vi kan gøre for din forretning.

Er du interesseret i tilbuddet?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på en snak.