Hjemmeside2019-02-28T15:19:42+00:00

Professionel hjemmeside

Få en professionel hjemmeside som konverterer dine besøgende til kunder.

  • Personligt møde med en rådgiver

  • Unikt design og opsætning i WordPress

  • Vi opretter op til 15 sider for dig

  • Flytning eller oprettelse af domæne

  • Dit eget login samt undervisning i brug

Prisen er kun 9.795 DKK

➜ Årlig hosting 795 DKK ➜ Årlig support 795 DKK ➜ Ingen binding

Hjemmeside der skaffer dig kunder

En hjemmeside repræsenterer din forretning 24 timer i døgnet. Den er virksomhedens ansigt udadtil, og derfor skal den henvende sig direkte til den målgruppe, der er aktuel for netop dig, så de besøgende fastholdes og konverteres til kunder.

En hjemmeside skal samtidig sprede dit budskab på en professionel måde. Her kommer vi ind i billedet. Vi er eksperter i at udvikle hjemmesider, som henvender sig til den målgruppe, der er interesseret i dit produkt eller ydelse.

Konverteringsoptimering

Det er vigtigt at alle funktionaliteter spiller på din hjemmeside, ellers kan det betyde at potentielle kunder falder fra og simpelthen forlader din hjemmeside til fordel for en konkurrent. Det er hverken godt for din virksomheds brand eller din bundlinje!

Hos Jysk Online Medie er vi eksperter i opsætning af hjemmesider, faktisk har vi bygget over 300 hjemmesider! Vi kender derfor også til de hjemmesidebesøgendes adfærd og ved hvordan en optimal hjemmeside er opbygget.

Mobil og hastighed

Mange taler om “mobile-first”, men hvad betyder det egentlig? Det handler om den tilgang man som webdesigner tager, når man skal designe en ny hjemmeside, så den bliver 100% mobilvenlig. Man sikrer sig dermed at hjemmesiden virker ens uanset hvilken skærmstørrelse den besøgende bruger.

Når man designer en hjemmeside idag, skal man være særligt opmærksom på hastighed. Folk i dag har lynhurtigt internet, både på mobilen og derhjemme, og hastighed er bygget ind i Googles algoritme, så man simpelthen får en bedre placering på Google, hvis man har en hurtigere side end konkurrenterne.

Hos Jysk Online Medie bruger vi et værktøj, som Google har lanceret, som viser hvor hurtigt en side loader, og samtidig kommer med optimeringsforslag, så vi hurtigt ved hvor vi skal fat for at forbedre performance.

Bliv klogere på hjemmeside

Book et uforpligtende møde, og bliv klogere på hvad en effektiv hjemmeside er.