Hjemmeside

Ny hjemmeside til dit firma

Hjemmeside med fokus på at give dig kundehenvendelser

Din løsning indeholder bl.a.:

Pris for løsningen

Årlig hosting og support 2.999,-

9.995,-

Får du nok henvendelser via din hjemmeside?

Hos Jysk Online Medie er vi specialiseret i at udarbejde hjemmesider netop med fokus på at skaffe vores kunder flere kundehenvendelser. Vi har bygget en løsning, som omfatter en hjemmeside med alt, du har brug for plus markedsføring af din hjemmeside, der følger med i din aftale.

En hjemmeside repræsenterer din forretning 24 timer i døgnet. Den er virksomhedens ansigt udadtil. Derfor skal den henvende sig direkte til den målgruppe, der er aktuel for netop dig, så de besøgende fastholdes og konverteres til kunder.

En hjemmeside skal samtidig sprede dit budskab på en professionel måde. Her kommer vi ind i billedet. Vi er eksperter i at udvikle hjemmesider, som henvender sig til den målgruppe, der er interesseret i dit produkt eller ydelse.

Konverteringsoptimering

Det er vigtigt, at alle funktionaliteter spiller på din hjemmeside. Ellers kan det betyde, at potentielle kunder falder fra og simpelthen forlader din hjemmeside til fordel for en konkurrent. Det er hverken godt for din virksomheds brand eller din bundlinje!

Hos Jysk Online Medie er vi eksperter i opsætning af hjemmesider. Faktisk har vi bygget over 300 hjemmesider! Vi kender derfor også til de hjemmesidebesøgendes adfærd og ved, hvordan en optimal hjemmeside er opbygget.

Løsningen indeholder

WordPress

Vi udvikler hjemmesider i det prisvindende CMS system WordPress. Mulighederne er utallige for effektiv optimering i WordPress.

Flot responsivt design

Din nye hjemmeside bliver naturligvis udarbejdet i et lækkert responsivt webdesign, som tilpasses alle enheder.

Fri support

Med din aftale følger der fri support med. Du kan ringe eller skrive til os og få hjælp med indholdet af din hjemmeside.

SSL-certifikat

Vi lægger naturligvis SSL-certifikat på din hjemmeside, så dine besøgende trygt kan bruge din professionelle hjemmeside.

Mail inkluderet

Op til 5 mailkonti med ubegrænset plads og SPAM-filter er inkluderet i aftalen. Vi flytter også din mail over fra anden udbyder.

Hosting med backup

Hjemmesiden hostes på professionelle servere med daglig backup. Serverne er placeret i Danmark og er GDPR-compliant.