Hjemmeside

Med en hjemmeside fremstår dit firma professionelt når dine (potentielle) kunder finder dig på nettet.

køb billig hjemmeside

Professionel hjemmeside

Få en professionel hjemmeside som konverterer dine besøgende til kunder.

  • Personligt møde med en rådgiver
  • Unikt design og opsætning i WordPress
  • Vi opretter 15 sider og indsætter indhold
  • Flytning eller oprettelse af domæne
  • Dit eget login samt undervisning i brug

Fra kun 9.995 DKK

➜ Årlig hosting 795,- ➜ Årlig support 795,-  ➜ Ingen binding

Interesseret i en billig webshop?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op 🙂

Hjemmeside der skaffer dig kunder

En hjemmeside repræsenterer din forretning 24 timer i døgnet. Den er virksomhedens ansigt udadtil. Derfor skal den henvende sig direkte til den målgruppe, der er aktuel for netop dig, så de besøgende fastholdes og konverteres til kunder.

En hjemmeside skal samtidig sprede dit budskab på en professionel måde. Her kommer vi ind i billedet. Vi er eksperter i at udvikle hjemmesider, som henvender sig til den målgruppe, der er interesseret i dit produkt eller ydelse.

Konverteringsoptimering

Det er vigtigt, at alle funktionaliteter spiller på din hjemmeside. Ellers kan det betyde, at potentielle kunder falder fra og simpelthen forlader din hjemmeside til fordel for en konkurrent. Det er hverken godt for din virksomheds brand eller din bundlinje!

Hos Jysk Online Medie er vi eksperter i opsætning af hjemmesider. Faktisk har vi bygget over 300 hjemmesider! Vi kender derfor også til de hjemmesidebesøgendes adfærd og ved hvordan en optimal hjemmeside er opbygget.

Hvad følger med i løsningen?

Vi benytter WordPress som er verdens mest anderkendte og brugte system til hjemmesider. Via WordPress kan du nemt selv redigere i din hjemmeside når behovet opstår.

Med et slideshow fremstår din hjemmeside visuelt pæn når dine besøgende rammer din forside. I et slideshow har du mulighed for at fremvise dine forskellige produkter eller ydelser, med tilhørende billeder.

Vi kan integrere Google Maps på din kontaktside og/eller i bunden af din hjemmeside. På den måde har dine lokale kunder nemt ved at finde vej til din forretning.

Med en kontaktformular opnår du de bedste chancer for at blive kontaktet via din hjemmeside. Vi kan spore antal henvendelser, så du har styr på hvor mange henvendelser din hjemmeside genererer via formularer.

Mulighederne er utallige. Vi kan bygge din hjemmeside, lige som du vil have den! Tøv derfor ikke med at tage kontakt med henblik på et tilbud hvis du har specielle krav til dit nye projekt.

Kontakt os!
køb hjemmeside, webbureau silkeborg

Jeg kan hjælpe dig med en ny hjemmeside!

Roberto Danilo Tramontano
Projektchef

Overvejer du at høre mere?

Lad os ringe dig op med et helt uforpligtende tilbud vedr. mulig Facebook Ads