Forny dit webdesign med disse simple tips

Stram op! Dit webdesign er outdated

I takt med digitaliseringens fremdrift har det aldrig været vigtigere at have en professionel webside, som fremstår struktureret og ordentlig for potentielle kunder og besøgende. Hvis man har en hjemmeside, som sælger en række produkter, der også bliver solgt på en anden hjemmeside, kan man sagtens argumentere for, at kunden vælger den hjemmeside, som fremstår mest professionel. Derfor er det vigtigt at have en hjemmeside, som lever op til kundernes forventninger. Det er både i forhold til brugergrænsefladen, hvordan man kommer fra A til B på hjemmesiden og så videre.

Hvis man ønsker at opdatere sin hjemmeside, kræver det nogle overvejelser. Hvis man ikke har så meget erfaring inden for websider og webdesign, er det en god idé at få en professionel webdesigner til at hjælpe en på vej. Webdesigneren har styr på alt det, som kræver en teknisk formåen, hvor du bare skal komme med grundidéerne.

Er det uoverskueligt at få opdateret sit website?

Hvis man ikke har beskæftiget sig med webdesign før, kan det virke en smule uoverskueligt at komme i gang. Som der bliver nævnt i det ovenstående afsnit, skal man gøre sig nogle overvejelser, før man begynder på sin nye webside. Hvis du har planer om at henvende dig til en professionel webdesigner, kan det være en gode ide at følge nogle af de nedenstående retningslinjer:

  1. Vær sikker på at få en fast pris for ydelsen
  2. Lad være med at købe ydelsen for billigt. Kvalitet koster penge
  3. En ny webside kan mere end bare at fungere som et webdesign
  4. Du skal være sikker på, at du ejer rettighederne til den pågældende webside, så du ikke havner i en dårlig situation, når websiden bliver lanceret
  5. Du skal vælge et godt CMS (Content Management System) til websiden
  6. Start altid med at sætte nogle krav til din nye webside
  7. Tag stilling til webdesignerens supportaftaler
  8. Vær opmærksom på billige pakkeløsninger
  9. Vær opmærksom på webdesignerens feedback fra tidligere kunder

Nogle af de ovenstående punkter er lette at forstå, men nogle kan godt være mere kringlede. Så der blive nu blive redegjort for en af de punkter, hvor der måske kan herske lidt tvivl.

I forhold til at vælge et godt CMS til websiden, handler det om, at der findes mange forskellige CMS-systemer. Hvordan vælger man lige den rigtige, som passer til ens behov? Der findes CMS-systemer, hvor mulighederne er begrænsende, og der findes CMS-systemer, hvor det virker mere velfungerede, men kræver betalinger, hvis der skal ændres på noget.

Det mest udbredte CMS-system er WordPress. Når man udvikler hjemmesider i WordPress, kan man oprette en hjemmeside, som er brugervenlig, professionel og velstruktureret. Hvis man ønsker at lave ændringer til hjemmesiden, kræver det ikke, at man betaler en masse penge, for at lave små ændringer. Man får også mulighed for at benytte sig af SEO, når man bruger WordPress.

Førstehåndsindtrykket er essentielt

Når en hjemmeside er brugervenlig og professionel, får potentielle kunder et godt førstehåndsindtryk af virksomheden. Det skal man ikke undervurdere vigtigheden af! Undersøgelser viser, at 80 % af danske forbrugere kigger på internettet, inden de foretager et køb. Dette er også en af årsagerne til, at det er essentielt, at din webside fremstår ordenligt.

Det er ligesom, hvis man går ind i butik, hvor det roder og ser uprofessionelt ud, så har man ikke lige umiddelbart lyst til at handle der. Hvis man derimod går ind i butik, hvor der er styr på tingene, og hvor man får en god service, er man bare mere tilbøjelig til at købe noget.

Er du interesseret i tilbuddet?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på en snak.