Webshop

Sælg online med en indbydende webshop

Få en brugervenlig og smart webshop

Din løsning indeholder bl.a.:

Pris pr. måned

Aftalen løber i 36 måneder

799,-

Tiltræk kunder med en brugervenlig webshop

Når du får lavet en webshop hos os, sørger vi for at gøre den nem og overskuelig for de besøgende. Vi gør f.eks. købsprocessen lettere ved at minimere antallet af trin fra “Læg i kurv” til “Betal”. Udover at optimere købsflowet sikrer vi også, at hastigheden på din webshop er optimal, så de besøgende ikke springer fra undervejs. Dertil sørger vi for, at troværdigheden er i top ved at få vigtige informationer til at fremgå tydeligt.

Vi analyserer os til resultater

Ved hjælp af Google Analytics kan vi finde frem til vigtige indsigter i, hvad der virker, og hvor der skal ændres dele af siden. Ved at bruge analyseværktøjet finder vi blandt andet frem til, hvor på siden dine potentielle kunder falder fra. Dette giver dig et værdifuldt billede af, hvad du med fordel kan tilpasse i forretningen. Hermed får I et praj om, hvad der skal optimeres, før I vil opleve en højere konvertingsrate.

Mulighederne er utallige

Hos Jysk Online Medie er vi eksperter i at skabe online-tilstedeværelser. Vores store erfaring på området gør, at vi kan bygge din webshop op, præcis som du vil have den. Vi bruger det brugervenlige system WooCommerce til at opsætte webshops, da det giver mulighed for utallige udvidelser. Hvis du har specielle krav eller forslag til webshoppen, står vi altid klar til at imødekomme dem – kun fantasien sætter grænser!

Løsningen indeholder

WooCommerce

Webshoppen opsættes i WooCommerce . Brugervenligheden er i top, og dine kunder vil elske at handle på din WooCommerce webshop.

Brugervenligt design

Designet og brugervenligheden på din webshop er en meget vigtig faktor når dine besøgende skal til at handle på din webshop.

Vi har mange års erfaring

Vi har hjulpet mange webshops med at få success. Vi står klar som sparringspartner hvad enten du er nystartet, eller har været i gang i noget tid.

Kortbetaling

Vi opsætter kortbetaling på din webshop så du kan tage imod VISA/Dankort/Mastercard/MobilePay. Der er også mulighed for Viabill og Klarna.

Fragtopsætning

Hvad enten du bruger GLS, Postnord, DAO eller fragtmænd så sikrer vi os at vi får opsat den rigtige fragtløsning på din webshop.

Fri support

Er du bekymret for at skulle i gang med et nyt shopsystem? Bare rolig! Vi sidder klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål.

SSL-certifikat

Sikkerheden skal være i top! Derfor sikrer vi din webshop med et SSL-certifikat så dine kunder kan handle trygt på din shop.

Mail inkluderet

Op til 5 mailkonti med ubegrænset plads og SPAM-filter er inkluderet i aftalen. Vi flytter også din mail over fra anden udbyder.

Hosting med backup

Shoppen hostes på professionelle servere med daglig backup. Serverne er placeret i Danmark og er GDPR-compliant.

Ofte stillede spørgsmål
Processen ved ny webshop
Hvorfor løber aftalen i 36 måneder?

Din aftale løber i 36 måneder. Det er den periode vi som minimum bliver nødt til at aftale, før at vi får inddækket vores omkostninger vi har haft i forbindelse med hhv. udarbejdelse af hjemmesiden, den løbende support og webhosting. Det skal være fair for alle parter, og vi finder 36 måneder for værende en fair periode for alle parter. Alternativet ville jo være at hæve den månedlige pris, og det er vi ikke interesserede i.

Hvorfor skal jeg betale hver måned for en webshop?

For at en webshop kan fungere, skal den ligge på et webhotel. Rent teknisk fungerer det sådan, at vi lejer os ind på en webserver hvor din webshop bliver placeret. Det hedder webhosting. Det er en løbende udgift som vi betaler for.

Og så skal det lige nævnes, at vi jo også tilbyder fri support på din webshop, så du altid er sikret at kunne få hjælp hvis der skulle ske noget med din webshop, eller hvis du skal have opdateret din webshop. Så du får faktisk rigtig meget for pengene her.  

Hvor lang tid tager det at lave en webshop?

Det tager i gennemsnit 2-4 uger at få din webshop klar. Der er naturligvis forskellige faktorer der spiller ind i forhold til hvor hurtigt vi kan hjælpe dig. Som f.eks. om du har materiale vi kan bruge, eller om det skal produceres ved os først. Dertil spiller det også ind hvor hurtig du som kunde er til at besvare vores henvendelser, og fremskaffe de oplysninger vi skal bruge i forbindelse med lancering af din webshop.

Kan jeg selv få adgang til at redigere i hjemmesiden?

JA, det kan du i hvert fald. Du skal blot bede om adgang, så opretter vi et login til dig.

Hvordan kommer min webshop til at se ud?

Vi lægger en dyd i at udarbejde webdesigns med et moderne visuelt udtryk. Vi tager altid udgangspunkt i din virksomhed, dine kunder og selvfølgelig også dine egne ønsker. Ud fra dette udarbejder vi et webdesign. Vi har mange års erfaring med at analysere besøgendes adfærd, og optimere webdesignet til at give dine besøgende den bedste brugeroplevelse og de bedste forudsætninger for at handle i din shop.

Hvor god er din hjemmeside?

Prøv vores SEO analyseværktøj og modtag din SEO-score direkte i din indbakke. Det tager kun 2-3 minutter.

Har du prøvet vores prisberegner?

Prøv vores prisberegner, og se hvad din webløsning koster. Det er gratis og tager kun 2-3 minutter.