OnePager

Simpel og billig OnePager til dit firma

OnePager er en hjemmeside der dækker de mest basale behov​

Din løsning indeholder bl.a.:

Pris pr. måned

Aftalen løber i 36 måneder

199,-

Kom igang hurtigt

Det kan være tidskrævende at skulle oprette en hel hjemmeside med alle de tilhørende menupunkter. I nogle tilfælde kan det derfor bedre betale sig at oprette en enkelt side. En OnePager er idéel, hvis du blot har brug for et online visitkort. Den er også oplagt hvis din virksomhed er i den tidlige del af sin opstart, og du gerne vil hurtigt ud over stepperne. En OnePager fungerer også godt som landingsside til et produkt.

En billigere løsning

Da OnePageren er en simpel løsning, slipper du for at træffe en lang række strategiske beslutninger. Det er også en billigere løsning, da du kun behøver få og korte tekster på siden. Hertil er der færre arbejdstimer i den tekniske del, hvor vi kan skyde nogle opsætningsmæssige genveje til fordel for dig og dine besøgende. Selvom det er en billig løsning, går vi ikke på kompromis med, hvor effektiv, overskuelig og æstetisk flot siden er.

Flere sektioner fremfor mange sider

Ved at samarbejde med os kan du få din OnePager til at ligne en fuldendt hjemmeside – bare uden det ekstra arbejde og besvær. Vi foreslår vores kunder at få lavet menupunkter i toppen af siden, der linker til forskellige sektioner på din OnePager. Hermed kommer de besøgende til at opfatte siden som en “almindelig” og professionel hjemmeside i stedet for blot at ligne en hurtig eller midlertidig løsning.

Løsningen indeholder

WordPress

Vi udvikler din OnePager i det brugervenlige CMS system WordPress. Mulighederne er utallige for effektiv optimering i WordPress.

Flot responsivt design

Din nye OnePager bliver naturligvis udarbejdet i et lækkert responsivt webdesign, som tilpasses alle enheder.

Fri support

Med din aftale følger der fri support med. Du kan ringe eller skrive til os og få hjælp med indholdet af din OnePager.

SSL-certifikat

Vi lægger naturligvis SSL-certifikat på din OnePager, så dine besøgende trygt kan bruge din professionelle OnePager.

Mail inkluderet

Op til 5 mailkonti med ubegrænset plads og SPAM-filter er inkluderet i aftalen. Vi flytter også din mail over fra anden udbyder.

Hosting med backup

OnePageren hostes på professionelle servere med daglig backup. Serverne er placeret i Danmark og er GDPR-compliant.

Ofte stillede spørgsmål
Processen ved ny OnePager
Hvorfor løber aftalen i 36 måneder?

Din aftale løber i 36 måneder. Det er den periode vi som minimum bliver nødt til at aftale, før at vi får inddækket vores omkostninger vi har haft i forbindelse med hhv. udarbejdelse af hjemmesiden, den løbende support, webhosting samt den markedsføring vi laver af din hjemmeside. Det skal være fair for alle parter, og vi finder 36 måneder for værende en fair periode for alle parter. Alternativet ville jo være at hæve den månedlige pris, og det er vi ikke interesserede i.

Hvorfor skal jeg betale hver måned for en hjemmeside?

For at en hjemmeside kan fungere, skal den ligge på et webhotel. Rent teknisk fungerer det sådan, at vi lejer os ind på en webserver hvor din hjemmeside bliver placeret. Det hedder webhosting. Det er en løbende udgift som vi betaler for.  Derudover tilbyder vi jo løbende markedsføring af din hjemmeside som en del af pakken, enten i form af optimering, annoncering eller på sociale medier. Denne omkostning dækkes ind med din månedlige betaling.

Og så skal det lige nævnes, at vi jo også tilbyder fri support på din hjemmeside, så du altid er sikret at kunne få hjælp hvis der skulle ske noget med din hjemmeside, eller hvis du skal have opdateret din hjemmeside. Så du får faktisk rigtig meget for pengene her.  

Hvor lang tid tager det at lave en hjemmeside?

I gennemsnit bygger vi en hjemmeside til dig på 6 arbejdsdage. Der er naturligvis forskellige faktorer der spiller ind i forhold til hvor hurtigt vi kan hjælpe dig. Som f.eks. om du har materiale vi kan bruge, eller om det skal produceres ved os først. Dertil spiller det også ind hvor hurtig du som kunde er til at besvare vores henvendelser, og fremskaffe de oplysninger vi skal bruge i forbindelse med lancering af din hjemmeside.

Kan jeg selv få adgang til at redigere i hjemmesiden?

JA, det kan du i hvert fald. Du skal blot bede om adgang, så opretter vi et login til dig.

Hvordan kommer min hjemmeside til at se ud?

Vi lægger en dyd i at udarbejde hjemmesider med et moderne visuelt udtryk. Vi tager altid udgangspunkt i din virksomhed, dine kunder og selvfølgelig også dine egne ønsker. Ud fra dette udarbejder vi et webdesign. Vi har mange års erfaring med at analysere besøgendes adfærd, og optimere webdesignet til at give dine besøgende den bedste brugeroplevelse og de bedste forudsætninger for at kontakte dig gennem hjemmesiden.

Hvor god er din hjemmeside?

Prøv vores SEO analyseværktøj og modtag din SEO-score direkte i din indbakke. Det tager kun 2-3 minutter.

Har du prøvet vores prisberegner?

Prøv vores prisberegner, og se hvad din webløsning koster. Det er gratis og tager kun 2-3 minutter.