Hjemmeside

Ny hjemmeside til dit firma

Hjemmeside med fokus på at give dig kundehenvendelser

Din løsning indeholder bl.a.:

Pris pr. måned

Aftalen løber i 36 måneder

499,-

Får du nok henvendelser via din hjemmeside?

Hos Jysk Online Medie er vi specialiseret i at udarbejde hjemmesider netop med fokus på at skaffe vores kunder flere kundehenvendelser. Vi har bygget en løsning, som omfatter en hjemmeside med alt, du har brug for plus markedsføring af din hjemmeside, der følger med i din aftale.

En hjemmeside repræsenterer din forretning 24 timer i døgnet. Den er virksomhedens ansigt udadtil. Derfor skal den henvende sig direkte til den målgruppe, der er aktuel for netop dig, så de besøgende fastholdes og konverteres til kunder.

En hjemmeside skal samtidig sprede dit budskab på en professionel måde. Her kommer vi ind i billedet. Vi er eksperter i at udvikle hjemmesider, som henvender sig til den målgruppe, der er interesseret i dit produkt eller ydelse.

Konverteringsoptimering

Det er vigtigt, at alle funktionaliteter spiller på din hjemmeside. Ellers kan det betyde, at potentielle kunder falder fra og simpelthen forlader din hjemmeside til fordel for en konkurrent. Det er hverken godt for din virksomheds brand eller din bundlinje!

Hos Jysk Online Medie er vi eksperter i opsætning af hjemmesider. Faktisk har vi bygget over 300 hjemmesider! Vi kender derfor også til de hjemmesidebesøgendes adfærd og ved, hvordan en optimal hjemmeside er opbygget.

Løsningen indeholder

WordPress

Vi udvikler hjemmesider i det prisvindende CMS system WordPress. Mulighederne er utallige for effektiv optimering i WordPress.

Flot responsivt design

Din nye hjemmeside bliver naturligvis udarbejdet i et lækkert responsivt webdesign, som tilpasses alle enheder.

Fri support

Med din aftale følger der fri support med. Du kan ringe eller skrive til os og få hjælp med indholdet af din hjemmeside.

SSL-certifikat

Vi lægger naturligvis SSL-certifikat på din hjemmeside, så dine besøgende trygt kan bruge din professionelle hjemmeside.

Mail inkluderet

Op til 5 mailkonti med ubegrænset plads og SPAM-filter er inkluderet i aftalen. Vi flytter også din mail over fra anden udbyder.

Hosting med backup

Hjemmesiden hostes på professionelle servere med daglig backup. Serverne er placeret i Danmark og er GDPR-compliant.

Ofte stillede spørgsmål
Processen ved ny hjemmeside
Hvorfor løber aftalen i 36 måneder?

Din aftale løber i 36 måneder. Det er den periode vi som minimum bliver nødt til at aftale, før at vi får inddækket vores omkostninger vi har haft i forbindelse med hhv. udarbejdelse af hjemmesiden, den løbende support og webhosting. Det skal være fair for alle parter, og vi finder 36 måneder for værende en fair periode for alle parter. Alternativet ville jo være at hæve den månedlige pris, og det er vi ikke interesserede i.

Hvorfor skal jeg betale hver måned for en hjemmeside?

For at en hjemmeside kan fungere, skal den ligge på et webhotel. Rent teknisk fungerer det sådan, at vi lejer os ind på en webserver hvor din hjemmeside bliver placeret. Det hedder webhosting. Det er en løbende udgift som vi betaler for. 

Og så skal det lige nævnes, at vi jo også tilbyder fri support på din hjemmeside, så du altid er sikret at kunne få hjælp hvis der skulle ske noget med din hjemmeside, eller hvis du skal have opdateret din hjemmeside. Så du får faktisk rigtig meget for pengene her.  

Hvor lang tid tager det at lave en hjemmeside?

I gennemsnit bygger vi en hjemmeside til dig på 6 arbejdsdage. Der er naturligvis forskellige faktorer der spiller ind i forhold til hvor hurtigt vi kan hjælpe dig. Som f.eks. om du har materiale vi kan bruge, eller om det skal produceres ved os først. Dertil spiller det også ind hvor hurtig du som kunde er til at besvare vores henvendelser, og fremskaffe de oplysninger vi skal bruge i forbindelse med lancering af din hjemmeside.

Kan jeg selv få adgang til at redigere i hjemmesiden?

JA, det kan du i hvert fald. Du skal blot bede om adgang, så opretter vi et login til dig.

Hvordan kommer min hjemmeside til at se ud?

Vi lægger en dyd i at udarbejde hjemmesider med et moderne visuelt udtryk. Vi tager altid udgangspunkt i din virksomhed, dine kunder og selvfølgelig også dine egne ønsker. Ud fra dette udarbejder vi et webdesign. Vi har mange års erfaring med at analysere besøgendes adfærd, og optimere webdesignet til at give dine besøgende den bedste brugeroplevelse og de bedste forudsætninger for at kontakte dig gennem hjemmesiden.

Hvor god er din hjemmeside?

Prøv vores SEO analyseværktøj og modtag din SEO-score direkte i din indbakke. Det tager kun 2-3 minutter.

Har du prøvet vores prisberegner?

Prøv vores prisberegner, og se hvad din webløsning koster. Det er gratis og tager kun 2-3 minutter.