Analyse og strategi2019-02-01T13:12:39+00:00

SEO optimering af dit website

Hvis din hjemmeside eller webshop ikke har besøgende, er den ubrugelig. Med SEO kan vi skaffe trafik til dit website.

Se priser for SEO optimering

SEO optimering af dit website

Vi indleder altid SEO-arbejdet med at lave en analyse af din nuværende situation, dette hjælper os til at udarbejde en strategi, som vil fungere som et fundament for det fremadrettede arbejde i forbindelse med søgemaskineoptimeringen.

SEO eller søgemaskineoptimering er det arbejde, som ligger i at optimere en hjemmeside ud fra de faktorer som Googles algoritmer kigger på, når de skal rangere hjemmesider. Søgemaskineoptimering er ikke noget man “bare lige” kan lave, når man bygger en ny hjemmeside, og så tro at det er klaret. Nej, det er en løbende proces, et løbende arbejde med at optimere tekster, billeder og meget mere på hjemmesiden. – Google optimerer og forfiner sin algoritme mellem 500-600 gange om året og langt de fleste gange er det bitte små ting, som bliver rettet. Disse forfinelser kan have stor betydning og indflydelse på det arbejde vi laver, derfor er det utrolig vigtigt, at der hele tiden bliver holdt øje og optimeret.

SEO strategi

En gennemtænkt SEO strategi bygger på den indledende analyse af din hjemmeside/webshop. Strategien fungerer som en plan for det arbejde der vil ligge forude. Når vi arbejder med SEO hos Jysk Online Medie har vi med vores mange års erfaring opbygget en to-do liste. Dette er da der for SEO ikke er nogen konkret formel, men efter adskillige cases har vi fundet ud af hvad søgemaskinerne kan lide, samt hvad de knap så godt kan lide.

Udpluk af ting som søgemaskinerne kan lide:

  • Robots.txt og Sitemap.xml
  • Komprimering af billeder for øget loadinghastighed
  • Brugervenlige hjemmesider
  • Unikke meta titler og meta beskrivelser, som indeholder nøgleord
  • God overskriftstruktur (h1, h2, h3 osv.)

Udpluk af ting som søgemaskinerne IKKE kan lide:

  • Duplicate content – hvis du eksempelvis har kopieret indhold fra et andet website
  • Irrelevant indhold som dine besøgende ikke kan bruge til noget
  • Usikre hjemmesider – sørg for at have opsat SSL certifikat (https:// i adressefeltet)
Se priser for SEO optimering

Bliv klogere på SEO optimering

Book et uforpligtende møde, og bliv klogere på hvordan du får succes med SEO.

SEO til hjemmesider

Her vil vi ofte gå ind og lave lokal/geografisk SEO på din hjemmeside. Det kan eksempelvis være, at du tilbyder dine ydelser i specifikke geografiske områder. Vi kan optimere din hjemmeside på en sådan måde, at du kan nå ud til kunder i dit lokalområde.

Vi går ind og optimerer på udvalgte søgeord sammensat af de byer/områder du gerne vil nå ud til. Valget af søgeord er dog ikke tilfældigt! Vi sikrer os at vi kun optimerer på de søgeord som der bliver søgt på, og som vi ved kan skabe gode søgeresultater for netop din hjemmeside. Målsætningen for arbejdet med SEO til hjemmesider er, at øge antallet af organiske (ikke betalte) sidevisninger på din hjemmeside.

SEO til webshops

Søgemaskineoptimering til webshops er lidt anderledes end til hjemmesider. I stedet for at optimere ud fra generelle søgeord på din webshop, laver vi produktoptimeringer. Hvert produkt optimeres i forhold til den relevans, produktet har. Der er således ingen begrænsning på antallet af søgeord.

Når vi optimerer produkter, sørger vi for (i samarbejde med dig), at gøre produktteksterne så informative og sælgende som muligt. Det øger sandsynligheden for at produkterne ender i kurven. Tænk over det på denne måde: ville du lægge en fysisk vare i din indkøbskurv hvis vareetiketten var sjusket og slet ikke informativ?