Hos Jysk Online Medie går vi ind for fuld gennemsigtighed, faste synlige priser og ærlig rådgivning.

Vi går ind for faste priser uanset opgavetype. Det skaber nemlig mest tryghed hos kunden.Derfor har vi altid faste priser på alle vores produkter. Hvis der sker ændringer i priserne, oplyser vi altid kunden om det på forhånd, så der ikke er uventede overraskelser.

Hos os er intet skrevet med småt – vi har fuld gennemsigtighed, så du altid ved hvilke vilkår, der er gældende for det produkt, du har handlet hos os. Vi ønsker ikke at skabe tvivl eller usikkerhed hos kunden.

Webbureau i Silkeborg

Jysk Online Medie er et helstøbt webbureau med fokus på at hjælpe dig med at nå din målgruppe gennem online markedsføring. Dette betyder, at vi sætter al vores energi ind på, at du får noget ud af din investering hos os. Vi er en mindre konsulentvirksomhed bosat i hjertet af naturskønne Silkeborg, med kort afstand til tog- og busstation. Selvom dette er vores hjem, er vi lige så ofte ude af huset for at besøge kunderne på deres hjemmebane og foretage rådgivende vejledning omkring deres virksomheds online tilstedeværelse.

Vi har siden 2011 hjulpet mere end 300 virksomheder med deres markedsføring, og vi kan med garanti også hjælpe din. Vi har mange års erfaring inden for webløsninger og online markedsføring og sikrer en helt igennem professionel og individuel rådgivning. Hvis du har brug for en hånd med et nyt flot website, oprettelse af en Facebook-side eller en generel medierådgivning, så står vi til rådighed og hjælper dig helskindet igennem junglen kaldet online markedsføring. Gør som mange andre og sæt allerede nu 45 min. af til et uforpligtende konsulentbesøg!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Roberto Danilo Tramontano
Partner og Projektchef

Telefon 71 70 60 50
rdt@jyskonlinemedie.dk

Søren Bak Petersen
Partner og Salgschef Midtjylland

Telefon 71 20 70 10
sbp@jyskonlinemedie.dk

Michael Haaber Jensen
Partner og Salgschef Nordjylland

Telefon 71 20 13 80
mhj@jyskonlinemedie.dk

Tobias Noell Blunch
Marketing Manager

Telefon 71 71 71 55
tbl@jyskonlinemedie.dk

Camilla Grønbech
Content Manager

Telefon 42 31 96 44
cga@jyskonlinemedie.dk