Dit webbureau i Silkeborg2018-11-06T16:15:26+00:00

Dit webbureau i Silkeborg

Webbureau i Silkeborg

Jysk Online Medie er et helstøbt webbureau med fokus på at hjælpe dig med at nå din målgruppe gennem online markedsføring. Dette betyder, at vi sætter al vores energi ind på, at du får noget ud af din investering hos os. Vi er en mindre konsulentvirksomhed bosat i hjertet af den naturskønne by Silkeborg, med kort afstand til tog- og busstation. Selvom dette er vores hjem, er vi lige så ofte ude af huset for at besøge kunderne på deres hjemmebane og foretage rådgivende vejledning omkring deres virksomheds online tilstedeværelse.

Kreative webløsninger

Vi har hjulpet mere end 300 virksomheder med deres markedsføring siden 2011, og vi kan med garanti også hjælpe din. Vi har mange års erfaring indenfor webløsninger og online markedsføring og sikrer en helt igennem professionel og individuel rådgivning. Hvad end du har brug for en hånd med et nyt flot website, oprettelse af en Facebook-side eller en generel medierådgivning, så står vi til rådighed og hjælper dig helskindet igennem junglen kaldet online markedsføring. Gør som mange andre og sæt allerede nu 45 min. af en dag til et uforpligtende konsulentbesøg!

Fuld gennemsigtighed

Vi går ind for faste priser uanset opgavetype. Det skaber nemlig mest tryghed hos kunden.Derfor har vi altid faste priser på alle vores produkter. Hvis der sker ændringer i priserne, oplyser vi altid kunden om det på forhånd, så der ikke er uventede overraskelser. Hos os er intet skrevet med småt – vi har fuld gennemsigtighed, så du altid ved hvilke vilkår, der er gældende for det produkt, du har handlet hos os. Vi ønsker ikke at skabe tvivl eller usikkerhed hos kunden.