Kundeudtalelser2018-11-08T12:20:38+00:00

Kundeudtalelser

Vi hjælper vores kunder med at få flere kunder. Læs nogle af vores kunders udtalelser her.

Kirkens Korshær

“Vi er meget glade for vores samarbejde med Jysk Online Medie. Vi har fået en flot hjemmeside samt altid en god faglig, kompetent og hurtig respons på vores henvendelser omkring ønskede ændringer. Vi kan kun varmt anbefale Jysk Online Medie.”

– Tanja Ahokas

Skanderborg Produkt

“Vi har haft den store fornøjelse af at have Jysk Online Medie på sidelinjen i mange år nu. De har hjulpet med vores online markedsføring, hjemmeside og meget andet, som virkelig har sat skub i vores forretning. Et stort klap på skulderen fra os til Jysk Online Medie’s medarbejere.”

– Claus Christensen

Tange Sø Golfklub

“Da Tange Sø Golfklub skulle have ny hjemmeside, var vi omkring flere muligheder. Valget faldt dog på den model som Jysk Online Medie, kunne vise os. En beslutning som vi absolut ikke har fortrudt. Der har fra starten være en super service, og heldigvis et system der er til at arbejde med, så alle kan bruge det.

Samtidig yder Jysk Online Medie en fantastisk support, og er altid behjælpelig. Vi kan kun anbefale Jysk Online Medie, hvis I tænker hjemmeside.”

– Bent Madsen

Susannes hjemme- og erhvervsservice

“Jeg har haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Søren, fra Jysk Online Medie, i mange år. Jeg synes virkelig, at jeg har kunnet mærke en positiv fremgang, som Jysk Online Medie har en stor del af æren for. De har bl.a. lavet Facebook markedsføring og Google optimering, og selvfølgelig min hjemmeside. Jeg vil give Søren og resten af Jysk Online Medie mine bedste anbefalinger.”

– Susanne Nielsen

SlushIce Aalborg

“Jeg fik lavet en hjemmeside hos Jysk Online Medie i 2017. I den indledende fase, var jeg i tæt dialog med deres webdesigner, for at være sikker på at få det helt rigtige setup. Der blev tilsendt et oplæg, som vi i samarbejde fik tilpasset efter mine behov. Jeg er meget tilfreds med resultatet, da hjemmesiden er enkel og overskuelig. Jeg tilkøbte SEO i 3 mdr., og i løbet af de 3 mdr. kom ind på side 1 på Google. :-)”

– Tonni Nielsen

JH El og Køl A/S

“I JH El og Køl har vi haft fornøjelsen af, at samarbejde med Jysk Online Medie i mange år. Først som en fast rådgiver til vores online markedsføring, og derefter som leverandør til en ny hjemmeside og webshop. Vi er super tilfredse med samarbejdet, som vi ser som meget professionelt og kompetent.

Udover det, er Jysk Online Medie medarbejdere helt nede på jorden og der er altid plads til en sjov bemærkning, samt at de er gode til at give support så ikke så it- minded mennesker kan forstå det.

Vi giver vores allerbedste anbefalinger til andre virksomheder, som leder efter en mulig samarbejdspartner til enten deres hjemmeside, Google optimering eller Facebook markedsføring”

– John Haack