Projekbeskrivelse

Tange Sø Golf

Golfklubben havde en meget gammel hjemmeside, som virkelig trængte til en overhaling. Den store udfordring var at få lavet et overblik over alle de undersider, som siden bestod af, og dermed komme i mål med en ny side, som var brugervenlig, overskuelig og samtidig fulgte tidens trends. Derudover ville de gerne have lidt mere opmærksomhed på de sociale medier.

Jysk Online Medie fik opgaven efter diverse møder, og i dag er både klubben og vi ret glade for resultatet. Det kan ses i både antal besøgende på siden, men også fra positive tilkendegivelser fra golfklubbens medlemmer. Vi takker for tilliden og ser frem til et godt samarbejde fremover.

Kundeudtalelse

“Da Tange Sø Golfklub skulle have ny hjemmeside, var vi omkring flere muligheder. Valget faldt dog på den model som Jysk Online Medie kunne vise os. En beslutning, som vi absolut ikke har fortrudt. Der har fra starten været en super service, og heldigvis et system der er til at arbejde med, så alle kan bruge det.

Samtidig yder Jysk Online Medie en fantastisk support, og er altid behjælpelig. Vi kan kun anbefale Jysk Online Medie, hvis I tænker hjemmeside.”

Bent Madsen, Tange Sø Golf

Vi har hjulpet med

  • Webdesign

  • Opsætning i WordPress

  • Hosting og supportaftale

  • Facebook Ads

Besøg deres hjemmeside